Suchen

Llambro, Ermal: Delikatesat e Italisë

Shijoni Bukurinë e Kuzhinës Italiane

Libri "Delikatesat e Italisë: Shijoni Bukurinë e Kuzhinës Italiane" është një udhëtim i kulinarisë italiane që ju ftin të eksploroni thellësinë e shijes dhe traditave ushqimore të Italisë. Autori i njohur, Ermal Llambro, udhëton me ju nëpër rrugët e shijshme të Italisë, duke sjellë përpara jush një koleksion të pasur të skicave të shijshme italiane. Ky libër është një udhëzues i shkëlqyer për të zbuluar mënyrat e përgatitjes së ushqimeve italiane, duke përdorur produkte autentike dhe teknika tradicionale. Me receta të thjeshta dhe të shijshme, "Delikatesat e Italisë" ju ndihmon të krijoni gatime të mrekullueshme italiane në kuzhinën tuaj. Përdorni ingredientët e freskët dhe metrat e vjetra të transmituara nga gjenerata në gjeneratë për të krijuar ëmbëlsira dhe pjata të kuzhinës italiane. Këtu, do të gjeni një pasion të madh për shijen e ushqimit, dhe do të udhëtoni përmes aromave dhe ëmbëlsirave të Italisë. "Delikatesat e Italisë" nuk është vetëm një libër gatimi, por një udhëtim i vërtetë kulinar në një nga kuzhinat më të shijshme të botës. Zhyteni në bukurinë e kuzhinës italiane me "Delikatesat e Italisë" nga Ermal Llambro dhe shijoni shijet autentike të Italisë në kuzhinën tuaj.


Autor Llambro, Ermal
Verlag Ermal Llambro
Einband Kartonierter Einband (Kt)
Erscheinungsjahr 2023
Seitenangabe 222 S.
Meldetext Folgt in ca. 10 Arbeitstagen
Ausgabekennzeichen Albanisch
Abbildungen Paperback
Masse H22.9 cm x B15.2 cm x D1.3 cm 329 g

Libri "Delikatesat e Italisë: Shijoni Bukurinë e Kuzhinës Italiane" është një udhëtim i kulinarisë italiane që ju ftin të eksploroni thellësinë e shijes dhe traditave ushqimore të Italisë. Autori i njohur, Ermal Llambro, udhëton me ju nëpër rrugët e shijshme të Italisë, duke sjellë përpara jush një koleksion të pasur të skicave të shijshme italiane. Ky libër është një udhëzues i shkëlqyer për të zbuluar mënyrat e përgatitjes së ushqimeve italiane, duke përdorur produkte autentike dhe teknika tradicionale. Me receta të thjeshta dhe të shijshme, "Delikatesat e Italisë" ju ndihmon të krijoni gatime të mrekullueshme italiane në kuzhinën tuaj. Përdorni ingredientët e freskët dhe metrat e vjetra të transmituara nga gjenerata në gjeneratë për të krijuar ëmbëlsira dhe pjata të kuzhinës italiane. Këtu, do të gjeni një pasion të madh për shijen e ushqimit, dhe do të udhëtoni përmes aromave dhe ëmbëlsirave të Italisë. "Delikatesat e Italisë" nuk është vetëm një libër gatimi, por një udhëtim i vërtetë kulinar në një nga kuzhinat më të shijshme të botës. Zhyteni në bukurinë e kuzhinës italiane me "Delikatesat e Italisë" nga Ermal Llambro dhe shijoni shijet autentike të Italisë në kuzhinën tuaj.


CHF 55.90
Verfügbarkeit: Am Lager
ISBN: 978-1-83579-116-5
Verfügbarkeit: Folgt in ca. 10 Arbeitstagen
Filters
Sort
display